Tanssijoita                                     

Liityimme Buumiin reilu vuosi sitten . Tanssimme Sen 4 A lattareissa.
Buumissa parasta on erittäin hyvä yhteishenki. Aina sinne mennessä tuntee itsensä tervetulleeksi.
Hyvät tanssikamut, erinomaiset opettajat ja parhaimmat practiset tekevät Buumista huippuseuran.
Terveisin Teuvo ja Raija!

BDS Latin Boom! kisasi viime vuoden SM-kisoissa (Latino show/Aikuiset 2 -sarja) semifinaaliin energisellä ja vapautuneella esityksellä. Meillä on ilo ja kunnia saada huipputason valmennusta Tiina Tulikalliolta. BDS on täynnä timanttista osaamista ja tanssin taikaa! (kuva: Mika Malkamäki)

Hei, Tanssimme 10-tanssia ja olemme kilpailleet noin 18 vuotta. Buumi DanceSport on meille paras seura hyvän treenisalin ja mukavan porukan vuoksi. Terkuin, Reino ja Tanja

Latino Show ryhmä passion4dance on ollut viitisen vuotta rohkean ja ennakkoluulottoman Tiina Tulikallion valmennuksessa.TanssiBuumi on tarjonnut loistavat puitteet harjoittelulle ja tukenut meitä monin tavoin tapahtumarikkaan matkamme varrella. "Treeneissämme hiki virtaa ja nauru raikaa".Kuvassa hetki ennen Sarajevon vuoden 2019 MM-kisasuoritusta. Kotiintuomisina aikuiset 2 sarjan kultaa.Olemme Seniori 2 B-luokassa 10-tanssissa kilpaileva pariskunta. Meistä Jani on harrastanut lajia nuoruusvuosinaan. Miran harrastuksena taas toimi jääkiekko Saipan riveissä, mistä suurin saavutus on SM-pronssimitali.Elämä vei meidät aikanaan yhteen ja jossakin vaiheessa kummankin liikuntakipinä alkoi hehkua uudelleen. Yhteiseksi lajiksi valikoitui Janille vanha tuttu tanssiurheilu, jota nyt siis olemme harrastaneet kahdeksan vuoden ajan.Meille parasta Buumi DanceSportissa on mahdollisuus kehittyä huippuvalmentajien ohjauksessa, ihanien seurakavereiden kanssa. BDS:ssä jokainen saa olla sellainen kuin on ja tunnelma on lämmin ja eteenpäin kannustava.

Kilpailemme Seniori 1 D -luokassa. Olemme tanssineet kilpatanssia neljä vuotta. Sari innostui paritanssista (Rock'n' Swing tanssien kautta) parikymppisenä ja Turo on harrastanut lapsesta asti suunnistusta ja muuta urheilua. Turo oli löytänyt salsan ja päässyt sen kautta tanssin maailmaan, mutta tunsi heti tavoitteellisen ja fyysisestikin vaativan kilpatanssin omakseen. Olemme onnellisia voidessamme tanssia niin sosiaalisesti ystävien kanssa tanssibileissä kuin pariskuntaharrastuksena tanssisalilla. Tanssilla sen monissa muodoissa on valtavasti annettavaa niin nuorille kuin aikuisille. Buumissa parasta on rento ja mukava porukka, loistopuitteet harjoittelulle sekä kovan tason ammattilaisvalmentajat. 

Yhteinen tanssitaipaleemme alkoi Loppiaisena 6.1.2014, kun sovimme yhdessä Satun kanssa try-outin Leevin tarkkailevien silmien alla. Harjoittelemme yleensä Turussa TanssiStudio Centron tiloissa ja joskus myös käymme yhteistyökumppanimme Tanssipuodin Turun myymälässä jossa on myös erinomaiset harjoittelumahdollisuudet. Valmennusta haemme Balanssilta Helenalta ja silloin tällöin piipahdamme myös Buumille Leevin oppiin. Kilpailemme aktiivisesti ja yritämme päästä kisaamaan mahdollisimman monia kisoja Suomessa. Käymme kaikissa kisoissa jotka vaan saamme aikatauluihimme sovittua. Myös ulkomailla olemme kisanneet ja varmasti menemme heti kun tilanne sen sallii. Rakastamme tanssia ja aina ne tulokset ei ole tärkeimpiä vaan Se että saa Tanssia!
Buumista: Valmentajat ja ammatitaitoinen porukka joka vetää seuraa eteenpäin! Seura ajattelee asioita tanssijoiden parhaaksi tasapuolisesta iästä tai taitoluokasta riippumatta. Tanssijat, Seura ja seuran vetäjät sydämellään mukana ja tsemppaa aina toisiaan. Lämmin tunnelma seurassa kaikkien kesken ja kun salille tulee tuntuu kuin kotiin tulisi ❤
Aurinkoisin ja iloisin terveisin
Satu Jani