Opetusryhmät

OPETUSRYHMÄT SEKÄ LAPSILLE ETTÄ AIKUISILLE

Syyskausi alkaa viikolla 33, aikataulu julkaistaan heinä-elokuun vaihteessa.

LAPSET:

  • Naperotanssi on perheen pienimpien oma tanssiryhrmä joka on suunnattu 2-5 vuotialle lapsille. Tunnilla tehdään leikinomaisia harjoitteita, opetellaan toimimaan ryhmässä ja tutustutaan myös tanssimiseen parin kanssa. Opettajana toimii lastentanssiohjaaja, tanssinopettaja Tiina Koskenvalta. Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 17.15-17.45.
  • Lasten kilpatanssi on suunnattu 6-12 vuotiaille lapsille. Ryhmissä voi harjoitella tanssimista sekä parin kanssa että soolona. Tunneille harjoitellaan kolmea vakiotanssia jotka ovat valssi, tango ja quickstep, sekä kolmea latinalaistanssia jotka ovat samba, cha cha ja jive. Tunneilla keskitytään oikeaoppisen tanssiasennon harjoittelemiseen, oman kehon hahmottamiseen tansseille tyypillisen liikekielen löytämiseksi, parin kanssa työskentelyyn sekä harjoitellaan myös lajeille ominaista jalkatekniikkaa. Ryhmässä harjoitellaan siten, että lasten on mahdollista lähteä kilpailemaan. Opettajana toimii lastentanssiohjaaja, tanssinopettaja Tiina Koskenvalta. Ryhmät kokoontuu tiistai-iltaisin klo 17.45-18.30 (ryhmä 1) ja 18.30-19.30 (ryhmä 2).

AIKUISET:

  • Aikuisten paritanssi on paritanssiryhmä, joka ei välttämättä tähtää kilpailemiseen. Tunneille harjoitellaan kolmea vakiotanssia jotka ovat valssi, tango ja quickstep, sekä kolmea latinalaistanssia jotka ovat samba, cha cha ja jive. Jokaisen tanssin kohdalla opitaan pieni koreografia, kuviot lisääntyvät sitä mukaa kun taidot harjaantuvat. Tunneilla keskitytään oikeaoppisen tanssiasennon harjoittelemiseen, oman kehon hahmottamiseen tansseille tyypillisen liikekielen löytämiseksi, parin kanssa työskentelyyn sekä harjoitellaan myös lajeille ominaista jalkatekniikkaa. Paritanssin alkeisryhmä kokoontuu sunnuntaisin klo 16-17 ja jatkoryhmä sunnuntaisin klo 18.15-19.15. Opettajina toimivat Erik Hento ja Tiina Koskenvalta.
  • Aikuisten kilpatanssi E-C on kilpaileville tai jo pidempään paritanssia harjoitelleille tanssijoille suunnattu ryhmä, jossa harjoitellaan jo pidemmällä olevia tanssin tekniikoita. Opetuksessa keskitytään sekä parityöskentelyn parantamiseen että tekniikkaharjoitteluun. Ryhmä kokoontuu perjantaisin klo 18-19.30, opettajina toimivat Erik Hento ja Tiina Koskenvalta.
  • Ohjattu vapaaharjoitus on kaikille seuran pareille suunnattu harjoitus, jossa opettaja on paikalla antamassa ohjeita ja vastaamassa kysymyksiin. Harjoituksen tarkoituksena on antaa mahdollisuus harjoittaa ryhmätunneilla ja yksityistunneilla opittuja asioita opettajan "valvovan silmän" alla. Harjoitus pidetään tiistaisin klo 19.30-21, opettajana toimii Erik Hento.
  • Latino show on kilpailemiseen tähtäävä joukkuelaji, jossa tanssilajit voivat vaihdella eri latinalaistanssien välillä. Buumi Dancesportilla on kaksi kilpailevaa latino show -joukkuetta, jotka harjoittelevat TanssiBuumilla tiistaisin ja sunnuntaisin. Mahdollisista vapaista paikoista kisajoukkueissa voi tiedustella joukkeiden valmentajalta, joka on 10-tanssin maailmanmestari Tiina Koskenvalta (040 930 8558/tiina.koskenvalta(at)gmail.com)

Oletko kiinnostunut aloittamaan tanssiharrastuksen tai haluatko lisätietoja? Lähetä meille kysymyksesi alla olevalla lomakkeella.