Arvot

Buumi Dancesport Helsinki Ry on Helsinkiläinen kilpatanssiin painottunut tanssiurheiluseura, jossa tanssia voivat harrastaa kaikenikäiset tasostaan riippumatta aina harrastelijasta kilpaurheilijaan. Seuran valmentajat ovat sitoutuneet toimimaan eettisesti ja kunnioittavasti kaikkia tanssijoita kohtaan. Tanssin harrastaminen on seurassa paineetonta ja kunnioittaa tanssijan omia tavoitteita. Seura toimii Tanssistudio TanssiBuumin tiloissa Helsingin Pitäjänmäellä. Tervetuloa mukaan!

Mitä voimme tarjota sinulle

VALMENNUSOHJELMAT IKÄRYHMITTÄIN

Valmennuksemme noudattavat etukäteen suunniteltua harjoitusohjelmaa, joka vie sinut syvälle tanssin maailmaan.

Valmennukset on jaettu aiheittain ja ikäluokittain ryhmiin. Enimmäkseen järjestämme Kilpatanssiin painottuvia ryhmiä, kuten Kilpatanssin alkeis- ja jatkoryhmiä sekä LatinoShow-ryhmiä, joissa Kilpatanssipohjaisiin latinalaistansseihin perustuen rakennetaan show-koreografioita ja kilpaillaan joukkueina.

Ikäryhmissä voi olla välillä kausittaista vaihtelua. Aktiiviset ryhmät ja ilmoittautumislomakkeet ovat tulossa pian.


LAPSET JA NUORET

Meillä on monia valmennusryhmiä pienille lapsille ja nuorille ikähaitarissa 3-16v. Ryhmien valmennussuunnitelma huomioi iän opetuksessa ja esimerkiksi Naperot -ryhmässä (3-6v.) tutustutaan lajiin ja tanssimiseen varsin leikkimielisesti. Pienten lasten ryhmät ovat kilpatanssiryhmiä ja nuorille järjestämme myös LatinoShow-ryhmiä.


AIKUISET

Aikuisille järjestämme Kilpatanssin alkeisryhmiä, jatkoryhmiä sekä LatinoShow-ryhmiä.